Uhtna põhikoolis nähakse arengut

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhtna põhikool.
Uhtna põhikool. Foto: Meelis Meilbaum

Sõmeru vallavolikogu kinnitas Uhtna põhikooli arengukava järgnevaks viieks aastaks. Kooli direktor Anne Mäeots ütles, et prognoosi kohaselt peaks Uhtna koolis 1. septembri 2017. a seisuga olema 90 õppurit ja õppeaastaks 2021/2022 peaks õpilaste arv olema 103.

“Meie kooli õppurite õppe­edukuse protsent on olnud kõrge, kuid mis kõige tähtsam – tagasiside õpilaste viimasest rahuloluküsitlusest räägib sellest, et meie koolis on sõbralikud suhted, õpetajad on targad ja toetavad, õppekeskkond on hubane, ringitegevus mitmekesine, koolitoit on maitsev ja kooli tullakse rõõmuga,” rääkis Mäeots.

Uhtna kooli järgmise viie aasta tähtsamate arengueesmärkide seas on “Ettevõtliku kooli” haridusprogrammi põhimõtete järgimine, muu hulgas tähendab see lõimitud ainetunde ja projektipäevi, õpet väljaspool kooliruume, loovusaineid, CLIL-meetodi rakendamist, näiteks informaatika õpetamist inglise keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles