Juhtkiri: kitsevillast aluspüksid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prr! Külm väristab konte ja sunnib vatikuue järele haarama. Motomaailmas teatakse tunnet, kui külm kontidest ka pärast mitut tundi soojas istumist välja ei lähe, külmavähina.

Vanemad inimesed vaatavad noori külmavareseid muigamisi, sest praegune viieteistkümnekraadine pakane pole miskit, võrreldes nende lapsepõlve talvedega. Ära oleme hellitatud, sest kui temperatuur talviti enam nullist naljalt allapoole langeda ei taha, tundub äkki saabunud miinus kümme kraadi ka kohutava ilmaimena.

Kadrina memm on ilmavaatlusi teinud ligemale 35 aastat, aga me kõik oleme ju hobi korras ilmavaatlejad. Kes mäletab mitu päeva kestnud lumemöllu, sest samal ajal nägi ilmavalgust esiklaps, kes pidas 30. sünnipäeva keset tapvalt kuuma juulikuud. Tublid on need, kes jaksavad ja tahavad nii pikki aastaid märkmeid teha ja neid ka võrrelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles