Lääne-Virumaa kutsub rahvusvahelisele turismimessile

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismimess mõned aastad tagasi.
Turismimess mõned aastad tagasi. Foto: Toomas Huik/Postimees

10.-12. veebruaril toimub Eesti Näituste paviljonides Tallinnas 26. rahvusvaheline turismimess Tourest. Mida toredat on Lääne-Virumaal siseturistile käesoleval aastal pakkuda, sellega on võimalik tutvuda alates reedest „Puhka Eestis!“ hallis, kus lisaks Lääne-Virumaale on esindatud kõikide Eesti maakondade värvikad väljapanekud.

Lääne-Virumaa kasutuses on turismimessil üks suurimaid pindasid, millel Lääne-Viru maavalitsuse ja SA Roheline maakonna koordineerimisel esindavad maakonda 13 ettevõtet ja asutust.

Tänavu on ühisel messipinnal väljas Lääne-Viru maakonna suurimad turismiobjektid ehk Lahemaa mõisad koos Rakvere linnusega. Lisaks ka Politseimuuseum, Arkna mõis, SA Rakvere Teatrimaja, Lahemaa Ehedad Elamused, MTÜ Viru Folk,  MTÜ PAIK (Pandivere Paeriik), Lontova Seikluspark, MTÜ Rakvere Maraton, Jaanioja Käsitöötalu ning Kunda linnavalitsus, mis esindab oma piirkonna ettevõtjaid. Traditsiooniliselt on messipinnal esindatud ka Ida-Virumaal asuv Avinurme Puiduait. Messilt on võimalus soetada soodsaid mõisapakette, osta folgi- ja teatripileteid, tutvuda maakonna uute ja põnevate turismitoodetega ja palju muud.

Eraldi pinnal on turismimessil Lääne-Virumaalt esindatud ka Aqva Hotel & Spa, kelle pind asub kohe Lääne-Virumaa messipinna vastas ja kes on tekitanud messikülalistes läbi aastate suurt huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles