Keskerakond: Siret Kotka asub juhtima keskerakonna Rakvere osakonda

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka.
Siret Kotka. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eile toimus Rakvere linna osakonna aastakoosolek, kus esimeheks valiti riigikogulane Siret Kotka. Uut esimeest toetasid rakverelased üksmeelselt ning valiti ka uus juhatus, teatas Eesti Keskerakond täna hommikul.

Kotka sõnas, et on Rakvere inimeste toetuse eest tänulik. „Kahjuks on eelmise juhatuse liikmed andnud meediale valeinfot, et olen inimeste usalduse kaotanud. Tegelikkus on vastupidine. Kohale tulnud inimesed hääletasid üksmeelselt minu esimeheks saamise poolt,“ rääkis ta. Kotka sõnul on tema kandidatuur ja võit tekitanud solvumist ja pahameelt nendes, kes kohta ihaldasid ning nüüd juhatuse nimel sõna võtavad. Kotka poolt hääletas 36 inimest, üks hääl oli kehtetu.

Erakonna arendusjuht Urmo Saareoja ütles, et Rakvere osakonnale valiti 9. veebruaril uus juhatus, mille esimeheks on Siret Kotka ja juhatuse liikmeteks Urmas Laht, Toivo Keva, Helgi Kreek ja Riho Kari. Juhatuse valimise jaoks oli tema kinnitusel kvoorum koos. „Loodan, et meediat ja Rakvere inimesi ei eksitata rohkem, vaid juhatuse nimel võtavad edaspidi sõna esimees või selle valitud liikmed,“ sõnas Saareoja, kes avaldas kahetsust, et osad erakondlased külvavad segadust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles