Siret Kotka tõmbas Andres Jaadlalt tooli alt

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret Kotka, kes siiani juhtis Lääne-Virumaa keskerakondlasi, on nüüdsest ka keskerakonna Rakvere piirkondlik juht.
Siret Kotka, kes siiani juhtis Lääne-Virumaa keskerakondlasi, on nüüdsest ka keskerakonna Rakvere piirkondlik juht. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Keskerakonna Rakvere piirkond on kohalike valimiste aastal olukorras, kus endine juhatus eesotsas Urmas Tamme ja Andres Jaadlaga on kõrvale puksitud ning uueks piirkonnajuhiks valiti riigikogu liige Siret Kotka.

Praegu esindavad Urmas Tamm ja Andres Jaadla keskerakonda Rakvere linnavolikogus, olles seal opositsioonis. Pole saladus, et Rakvere endine linnapea Andres Jaadla sooviks uuesti linnapeaks saada või vähemalt volikogu etteotsa pääseda.

Tema plaanid rikkus aga ära parlamendisaadik Siret Kotka. Kuna riigikogu liikmetel on taas õigus kohalike omavalitsuste valimiste järel kuuluda volikogusse, kasutab Väike-Maarja vallast pärit Kotka seda õigust nüüd hoopis Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles