Virumaalased on Eesti innukaimad mobiilikasutajad

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Tele2 kliendistatistika järgi on virulased Eestis aktiivseimad mobiilikasutajad. Mullu kasutas Lääne-Virumaa elanik keskmiselt 44,95 gigabaiti internetti, rääkis mobiiltelefoniga 36 tundi ja saatis 248 SMS-i.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul elavad Lääne-Virumaal riigi innukaimad helistajad, sõnumisaatjad ning ka mobiilse interneti kasutamises ületatakse tunduvalt Eesti keskmist tulemust. “Lääne-Virumaa aktiivseim mobiiltelefoniga helistaja oli naine, kes eelmisel aastal rääkis kuus telefoniga 128 tundi ehk üle nelja tunni päevas. Kui helistamises teevad Lääne-Viru naised meestele silmad ette, siis internetikasutamises ja SMS-ide saatmises olid aktiivseimad mehed,“ ütles Aron.

“Vabariigi agaraim sõnumisaatja oli meesterahvas, kes saatis päevas keskmiselt 202 SMS-i” jätkas Aron ja lisas, et kui helistamise ja internetikasutamise rekordid aina suurenevad, siis päevas saadetavate SMS-ide hulk vähenes mullu 171 võrra.

Aroni sõnul läks mullune üle-eestiline helistamise rekord Tartumaale, sealne aktiivseim helistaja rääkis kuus keskmiselt 130 tundi ehk 4,5 tundi päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles