Suusastaar Kiviõlis

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru näitas kodupublikule vigursuusatamise maailmaklassi.
Kelly Sildaru näitas kodupublikule vigursuusatamise maailmaklassi. Foto: Meelis Meilbaum

Perekonnanimi Sildaru mõjus pühapäeval Kiviõlis kui võluvits. Niipea kui kommentaator nime suhu võttis, pöördusid kõik silmapaarid mäe poole.

Eesti freestyle-suusatamise pargisõidu meistrivõistlustel oma lõbuks osalenud 14-aastane kahekordne X-mängude võitja Kelly Sildaru näitas kodupublikule vigursuusatamise maailmaklassi. Väikevend Henry ei jäänud temast palju maha. Mõlemad lõid kaasa nii enda vanuseklassis kui ka meeste arvestuses. Pärast Kelly sõitu tõdes kommentaator, et mehed peavad veel harjutama, neiu trikitas esikohale. “Kas oli üldse muud varianti,” sõnas muiates nõlval võistlust jälginud mees teisele rahulolevalt.

Kelly tõmbas mäest alla tuhisedes magnetina pilke. Kaasaelajad näisid liikuvat tema rütmis. Kui piiga startis, rändas suusajopedesse riietatud värviline mass võimalikult raja äärde. Et ükski murdosa sekunditest, mil Kelly õhus peadpööritavaid trikke sooritas, kaotsi ei läheks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles