Ripsmetehnikud demonstreerisid tasemel oskusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kohtusid Rakveres Aqva konverentsikeskuses ilu ja sport - võeti mõõtu parima ripsmetehniku väljaselgitamises kolmes kategoorias.

Juba varahommikul alanud ja õhtutundideni kestnud võistluspäev tõi kokku võistlejad üle Eesti. Ürituse peakorraldaja Sigrit Väär rääkis, et selline võistlus toimus Rakveres juba teist aastat.

"Ega Eestis polnudki ripsmetehnikutele üritust, kus oma oskusi proovile panna," rääkis Väär. Tema kogemusil käivad eestlannad küll võistlemas piiri taga, kuid puudu oli kodumaisest võistlusest.

Võrreldes esimese aastaga oli tänavune konkurss pingelisem, sest tehnikad ja võtted ripsmete paigaldamisel on pidevalt arenevad ning konkurentsis püsimiseks tuleb oma oskusi regulaarselt lihvida.

Aqva konverentsikeskusesse oli kogunenud hulk kauneid naisi, modellid aga, kes endale tasuta imelised ripsmed said, olid kohalikud Rakvere naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles