Targa Maja juht esitas kohtule pankrotiavalduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsid on otsustanud ka uue võimuliiduga opositsiooni jääda.
Sotsid on otsustanud ka uue võimuliiduga opositsiooni jääda. Foto: Andres Pulver

Kompetentsikeskuse Tark Maja juht Rasmus Lindmaa kinnitas Virumaa Teataja käsutuses olevat infot, et ta on esitanud kohtule pankrotiavalduse Targa Maja kohta. Rohkem ei soostunud Lindmaa teemat kommenteerima.

Pikemaid kommentaare ei jaganud ka sihtasutuse nõukogu esimees Urmas Tamm, kes märkis vaid, et praegu ei oska ta öelda, mis edasi saab.

Virumaa Teataja andmetel ei ole kohtule esitatud pankrotiavalduses piisavalt täpseid andmeid, miks taotletakse pankrotimenetluse algatamist. Kohus palub avaldust täpsustada. Samuti on sihtasutusel maksmata kohustuslik riigilõiv suurusjärgus kümme eurot.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) siseauditi üksus tuvastas Rakvere Targa Maja kompetentsikeskuse tulemusauditis toetuse reeglite sihipärase rikkumise, mille finantsmõju on rohkem kui 297 500 eurot. EAS algatab auditi lõpparuande põhjal toetuse tagasinõudmise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles