Tarvas lõi käed uue väravavahiga

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravavaht Artem Levizi (vasakul) ja peatreener Urmas Kirs.
Väravavaht Artem Levizi (vasakul) ja peatreener Urmas Kirs. Foto: Ain Liiva

Mullu teises liigas Lasnamäe FC Ajaxit esindanud Artem Levizi liitub algavaks hooajaks Rakvere JK Tarvaga.

Varem nii Tallinna kui ka Sillamäe Kalevi eest meistriliigas mänginud väravavaht tähistab märtsi algul 24. sünnipäeva.

Peterburis sündinud Venemaa föderatsiooni kodanik Artem Levizi on noorteklassides esindanud FC Kiroveci, Peterburi Zeniidi Akadeemiat ja Sillamäe Kalevi U19 võistkonda. Meeste tasemel on tal kirjas üle 40 kohtumise esiliiga B-s Sillamäe Kalevi duubelmeeskonna eest.

Halliturniiril seisis Levizi Tarva postide vahel kohtumistes Narva Transi ja Viljandi Tulevikuga. Möödunud laupäeval aitas ta Rakvere uut duubeltiimi, kui Ambla Vallameeskonda alistas Rakvere kunstmurustaadionil peetud kohtumises Imavere. Sergei Akimovi kahest väravast piisas, et alistada teises liigas mängiv SK Imavere Forss 2:1.

“Levizi näol on tegu meistriliiga kogemusega väravavahiga, kes avaldas ise soovi meiega liituda. Ambitsioonidega noormees, kes lisab tiimi vajalikku konkurentsi,” ütles Rakvere JK Tarvas esindusmeeskonna peatreener Urmas Kirs.

“Tarvas tundub olevat mõnusa atmosfääriga sõbralik klubi ning Rakvere on hea staadioniga kena linn,” rääkis Artem Levizi. “Loodan ajapikku ka kaasmängijatega lähemalt tuttavaks saada. Hooajast ootan, et teenime piisavalt võite, et oma fänne rõõmustada.”

Homme toimub Rakvere kunstmurustaadionil sõprusmäng Rakvere JK Tarva ja Ambla Vallameeskonna vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles