Maavanema kõne Eesti vabariigi 99. sünnipäeval

Marko Torm
, Lääne-Viru maavanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Torm.
Marko Torm. Foto: Meelis Meilbaum

Head daamid ja härrad, tublid läänevirulased. Kallid sõbrad. Mul on eriti soe tunne ja hea meel olla teiega koos, et tähistada meie kodumaa 99. sünnipäeva.

Oma eelnevates pöördumistes olen riigiametnikuna just sel tähtpäeval pidanud vajalikuks käsitleda nii välispoliitilist olukorda kui ka maailmamajanduse käekäiku. Olen jaganud muret nii Ukrainas toimuva pärast kui ka pagulasteemadel.

Eesti riigi 100. sünnipäeva eel ja juba käivituvate juubelipidustuste ajal tahan teiega jagada rohkem rõõmsaid sõnumeid. Andke mulle andeks, kui nimetan täna rohkem inimesi ja ettevõtmisi, kui ühes pöördumises ehk kohane on, aga olge kindlad – see nimekiri võiks olla kümneid kordi pikem. Sedavõrd rohkelt on olnud eredaid sähvatusi möödunud aastaringis ja väga palju on maakonna ligikaudu 60 000 elaniku seas sooje inimesi, kes oma pikaaegse töö, tahte ja entusiasmiga on kodukohta panustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles