Loe, kes said tänavu Rakvere linna teenetemärgi (1)

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linna teenetemärgi pälvisid tänavu Virumaa Teataja ajakirjanik Andres Pulver (vasakul), advokaat Küllike Namm, armastatud pedagoog Riina Rohtung ning Rakvere haigla sisehaiguste ja neuroloogiaosakonna juhataja doktor Anne Kullerkupp-Raidma. Fotol on ka Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek ning linnapea Mihkel Juhkami.
Rakvere linna teenetemärgi pälvisid tänavu Virumaa Teataja ajakirjanik Andres Pulver (vasakul), advokaat Küllike Namm, armastatud pedagoog Riina Rohtung ning Rakvere haigla sisehaiguste ja neuroloogiaosakonna juhataja doktor Anne Kullerkupp-Raidma. Fotol on ka Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek ning linnapea Mihkel Juhkami. Foto: Meelis Meibaum/Virumaa Teataja

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami ja linnavolikogu esimees Toomas Varek andsid tänavusel vabariigi aastapäeva vastuvõtul Aqva konverentsikeskuses välja järjekordsed neli Rakvere linna teenetemärki.

Rakvere linna kõrge tunnustuse pälvisid seekord Rakvere haigla sisehaiguste ja neuroloogiaosakonna juhataja, teenekas kardioloog doktor Anne Kullerkupp-Raidma, advokaat Küllike Namm, armastatud pedagoog Riina Rohtung ning Virumaa Teataja uudistetoimetaja ja mälumängur Andres Pulver.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles