Rakvere linn andis teenetemärgi neljale tegijale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustatud ja tunnustajad vabariigi aastapäevale pühendatud peol: ajakirjanik Andres Pulver (vasakult), advokaat Küllike Namm, volikogu esimees Toomas Varek, linnapea Mihkel Juhkami, pedagoog Riina Rohtung ja doktor Anne Kullerkupp-Raidma.
Tunnustatud ja tunnustajad vabariigi aastapäevale pühendatud peol: ajakirjanik Andres Pulver (vasakult), advokaat Küllike Namm, volikogu esimees Toomas Varek, linnapea Mihkel Juhkami, pedagoog Riina Rohtung ja doktor Anne Kullerkupp-Raidma. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linna teenetemärgi pälvisid tänavu südamearst Anne Kullerkupp-Raidma, advokaat Küllike Namm, pedagoog Riina Rohtung ja ajakirjanik Andres Pulver.

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami ütles, et kõik neli teenetemärgi saajat on aastate jooksul Rakvere linnas üht, teist ja kolmandat teinud.

Doktor Anne Kullerkupp-Raidma on Rakvere linnas arstina töötanud üle 40 aasta ja üks pikima staažiga arste Rakveres. “Kahtlemata väga hinnatud doktor,” märkis linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles