7+1 maakonna vapimärgi kavaleri

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldse vapimärgi saanud Virumaa Teataja pea­toimetaja Aarne Mäe oli ­tänulik märkamise eest ja tegi suure tunnustuse ­puhul laval koos Marko Tormiga selfie.
Kuldse vapimärgi saanud Virumaa Teataja pea­toimetaja Aarne Mäe oli ­tänulik märkamise eest ja tegi suure tunnustuse ­puhul laval koos Marko Tormiga selfie. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Viru maavanem Marko Torm austas Eesti vabariigi 99. sünnipäeva vastuvõtul neid inimesi, kes on silmapaistva töö ja saavutustega kaasa aidanud Lääne-Viru arengule, toonud au ja tunnustust.

Kui Marko Torm helistas kuldse vapimärgi omanikule, nina-, kõrva- ja kurguarstile Tiina Pruler-Ildile, siis ütles doktor, et sama hästi või veelgi paremini saavad ka teised hakkama arstina, aga olla korralik ema ja ka isa kolmele pojale on hoopis olulisem.

Ometi ütles hinnatud doktor Pruler-Ild, et kuna 35 tööaasta jooksul on see esimene selline tunnustus, peab ta seda väga oluliseks. “Minu tööd ja tegevust on maakonnas märgatud. Kuna aasta alguses tuli nullile, viiekümnele, kümme aastat juurde, siis mõtlesin, et äkki keegi märkab mind. Võibolla oleksin oodanud seda tunnustust varem.” Rakvere haigla oli nimelt maakonna raviasutustest esimene, kus nina-kõrva-kurguoperatsioonid üldanesteesias toimuma hakkasid. “See oli midagi erilist, aga juba 22 aastat tagasi, praegu on igapäevane töö.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles