Karl-Erik Taukar annab pühapäeval naistepäevakontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar.
Karl-Erik Taukar. Foto: Kairi Voosalu

5. märtsi keskpäeval esineb Põhjakeskuse naistepäevakontserdil aasta meesartist Karl-Erik Taukar.

Karismaatiline Karl-Erik Taukar sai tuntuks, jõudes telesaate "Eesti otsib superstaari" viienda hooaja finalistide hulka. Ta on osalenud ka ülipopulaarses telesaates "Su nägu kõlab tuttavalt".

2013. aastal tunnustati Taukarit Raadio 2 aastahittide galal aasta uue tulija tiitliga, tema esiksingel "Seitsme tuule poole" jõudis samal aastal aastahittide tabelis 2. kohale. Raadio 2 konkursi "Aastahitt 2014" hääletuses jõudsid TOP 10-sse mõlemad tema tolle aasta singlid: "Vastupandamatu" kolmandale ja "Kell kuus" kümnendale kohale.

Konkursil "Eesti muusikaauhinnad 2015" tegi ta puhta töö viies kategoorias. Teda tunnustati aasta albumi, aasta debüütalbumi, aasta popalbumi ja aasta parima laulu eest ning ta kuulutati aasta meesartistiks.

Naistele pühendatud kontsert toimub Põhjakeskuses kella 12-14.

Karl-Erik Taukar Bandi kuuluvad Karl-Erik Taukar (basskitarr), Eric Kammiste (kitarr), Rene Puura (klahvpillid) ja Brait Pilvik (trummid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles