Urmas Osila: “Need, kes tegutsevad, saavad kriitika osaliseks”

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Osila.
Urmas Osila. Foto: Meelis Meilbaum

Vihula vallas mitmel juhtival kohal olev Urmas Osila ütleb, et ei mõista, miks saadetakse kriitikanooli nende suunas, kes tahavad midagi ära teha ja kohalikku elu edendada. Samas ei sarja keegi käed rüpes istujaid.

Alustame viimasel ajal kõige rohkem kirgi kütnud teemast – SA Võsu Kuurort. Miks Vihula vald seda taaselustada soovib?

Ei taha enam. Neid asju saab teha ainult siis, kui on kogukonna ja volikogu tahe ühiselt edasi minna. Kui asi niinimetatud kohaliku poliitika mängumaaks muutub, siis ei ole mõtet rabeleda. Nõnda on selline üritus hävingule määratud. SA Võsu Kuurort olnuks meie arvates vajalik kogukonnale, aga praegu tundub, et need, kes otsivad põhjusi, miks mitte midagi teha, jäid domineerima. Valimisliidus Vaba Vallakodanik otsime lahendusi, kuidas saab teha. Ma loodan, et uus, oktoobris valitav volikogu mõistab sihtasutuse vajalikkust. Aga tänane vallavalitsus selle eelnõuga uuesti volikokku minna enam ei plaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles