Õppusega Wintercamp liituvad Kirde maakaitseringkonna üksused

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaitseliit

Täna liituvad Soodla harjutusalal 1. jalaväebrigaadi õppusega Wimtercamp Kaitseliidu Kirde maakaitseringkonna lahingugrupi üksused, et harjutada taktikalist koostööd ja juhtimisprotseduure teiste Kirde lahingugrupi üksuste ning brigaadi üksustega.

Kaitseliidu Viru maleva staabiülema major Ivo Hakmani sõnul loob kuni pühapäevani vältav õppus võimaluse kõigil asjaosalistel harjutada talvistes tingimustes võitlust motoriseeritud ja hajutatud vastase vastu kinnisel maastikul.

Õppusel osalevad tegevväelased ning ajateenijad 1. jalaväebrigaadi staabist, scoutspataljonist, Kalevi jalaväepataljonist, tagalapataljonist, luurekompaniist, staabi- ja sidekompaniist, tankitõrjekompaniist, Kuperjanovi jalaväepataljonist ning Ameerika ühendriikide Eestis viibiva kompanii kaitseväelased. Osalevaid manööverüksusi toetavad õhuvägi ja pioneeripataljon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles