Urmas Lindlo - üks mees, kolm südant

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pajusti klubi uus juhataja Urmas Lindlo.
Pajusti klubi uus juhataja Urmas Lindlo. Foto: Meelis Meilbaum

Koolikokk Aseris, harrastusnäitleja ja ettevõtja Roelas – Urmas Lindlo ütleb, et tema maakonnapiire ei tunnista. Isegi Eesti on tema sõnul väike, mis siis veel muust rääkida.

Kui telesaade Eesti parimat koolikokka otsima asus, said tuhanded vaatajad tuttavaks ka Aseri kooli sööklas toimetava Urmas Lindloga. Telekogemus oli võistlussaates pronksmedali saanud Urmase ütlusil põnev, aga lähiajal ta kindlasti seda korrata ei soovi. “See oli väga väsitav. Pool aastat mingit tralli.”

“Koolisöökla on nagu klassiruum,” viskab Urmas õhku mõttetera, millest siinkirjutaja kiiresti kinni hakkab. Lastele toitu valmistama sattus Urmas nii nagu ikka – võitis hanke toitlustaja leidmiseks. “Mul on lastele süüa valmistades oma põhimõtted. Kui klassiruumis õpib laps matemaatikat ja eesti keelt, siis sööklas õpib ta sööma erinevaid toite,” kõneleb Urmas. Kogemustega toitlustaja sõnul on tavaline, et lapsed pole harjunud paljude roogadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles