Rabasaare küla ei muutu inimestele ligipääsmatuks

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe õppuste tõttu metsaalasid elanikele ei suleta, kuid riigikaitsemaal tuleb mõningate piirangutega siiski arvestada.
Kaitseväe õppuste tõttu metsaalasid elanikele ei suleta, kuid riigikaitsemaal tuleb mõningate piirangutega siiski arvestada. Foto: Marianne Loorents

Neljapäeval Tapa üldplaneeringut tutvustaval koosolekul kerkis üles inimeste mure Rabasaare küla tuleviku pärast.

Tapa vallavolikogu algatusel korraldati valla hiljuti valminud üldplaneeringu tutvustamiseks arutelu, et inimesed mõistaksid planeeringu sisu ja oskaksid teha soovi korral ettepanekuid ning esitada vastuväiteid. Volikogu istungil tõusis teema päevakorda eelkõige seetõttu, et planeeringus kajastuvad ka kaitseväe linnaku ning väljaõppealadega seotud piirangud.

Üldplaneeringu koostamise projektijuht Heiki Kalberg kõneles, et üldplaneering määrab ära valla maa- ja ehitustingimused. Planeeringus on näidatud praegused ja tulevased elamu- ja tööstusalad, samuti puhke- ja rohealad, ka näiteks looduskaitselised, miljööväärtuslikud ja riigikaitselised alad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles