Tiina Mälberg pärjati parima naispeaosatäitja auhinnaga

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima naisnäitleja auhinna võitis Tiina Mälberg filmis «Ema» tehtud rolli eest.
Parima naisnäitleja auhinna võitis Tiina Mälberg filmis «Ema» tehtud rolli eest. Foto: Toni Läänsalu

Täna selgusid Eesti tele- ja filmiauhinnad, filmivaldkonnas pälvis parima naispeaosatäitja auhinna Tiina Mälberg rolli eest mängufilmis “Ema”.

"Ma olen tõesti väga liigutatud, ma natuke kogun ennast ... Tänan kõiki neid, kes võtsid end kokku ja kutsusid ellu sellise asja nagu Eesti filmi- ja teleauhinnad. Oli ka aeg! Tänan žüriid, kes vaatas kõik tööd üle - nende vastutusele jääb, mis siit täna välja tuleb. Teen suure kummarduse kaasnominentide ees, olen teie filme näinud ja usun, et ka teie saate tulevikus selle auhinna. Tahan tänada kogu filmi võttemeeskonda, kõiki, kes olid selle kõrval, juures ja ees," ütles Mälberg auhinda vastu võttes ja avaldas erilised tänusõnad sel nädalal lahkunud Kalju Komissarovile.

Televaldkonna parima meespeaosatäitja tiitel anti üle Kunda päritolu Argo Aadlile Jürka rolli eest seriaalis "ENSV".

Suursündmusel tunnustati Eesti televisiooni ja filmitööstuse parimaid 2016. aastal tehtud tööde eest. Nii teles kui ka kinos anti välja 12 auhinda, sealhulgas aasta parima telesarja, parima mängufilmi, parima näitleja ja parima saatejuhi kategoorias. Võitjad selgusid ekspertidest koosnevate žüriide töö tulemusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles