Kaks last saavad tänu heategevuskontserdi annetustele abivahendid

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskontserdil astus üles ka Tapa Valla Mandoliiniorkester.
Heategevuskontserdil astus üles ka Tapa Valla Mandoliiniorkester. Foto: Eva Klaas

Laupäeval astus Tapa kultuurikojas üles kümmekond lauljat ja muusikakollektiivi, et toetada kahte Tapa vallas elavat sügava puudega last.

Raha koguti 4-aastasele tüdrukule ja 6-aastasele poisile abivahenditeks, mis aitaksid neil igapäevaelus paremini toime tulla.

Tüdrukul on üliharuldane Sanfilippo sündroom (geneetiline haigus, mis haarab kogu närvisüsteemi) ning poisil kaasasündinud peaaju väärareng, mis väljendub vesipäisuses.

Esinejaid oli kuulamas saalitäis rahvast, umbes kakssada inimest, kes kogu kontserdi aja esinejatele kaasa elasid.

Üritusel annetati sularahas 1294 eurot, lisaks oli täna pärastlõunaks kantud Tapa Lastekaitse Ühingu arveldusarvele laste toetuseks 145 eurot.

Heategevuskontserdi korraldanud mittetulundusühingu Tapa Lastekaitse Ühing juht Ave Pappe ütles, et summa oli palju suurem, kui ta oodata oskas. Selle eest saab kindlasti mõlemale lapsele soetada spetsiaalsed prillid ning ortopeedilised jalanõud. Üks laps vajab ka kuuldeaparaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles