Võrkpalliklubi murdis nelja parema hulka

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere Võrkpalliklubi põrmustas Credit24 meistriliiga veerandfinaalis neljapäeval kodus ja laupäeval võõral väljakul 3:0 Leedu meeskonna Vilniaus Kolegija/Flamingo Volley.

Turniiritabelis Rakverest üks koht kõrgemal, neljandal positsioonil asuvatele leedulastele loovutasid peatreener Urmas Tali hoolealused neljapäeval 18, 21 ja 22 punkti ning laupäeval 15, 23 ja 20 punkti.

“Meil oli teada, mis me tegema peame. Suhteliselt hästi mängisime oma mängu välja. Nemad meid ei suutnud üllatada, kuigi oli karta, et nad mõtlevad igasuguseid skeeme välja. Plaan oli hea ja võidud tulid,” kõneles Urmas Tali. “Ühes mängus on poolfinaal kinni. Võidab see, kes sel päeval paremas vormis on. Kes oma ära teeb, läheb finaali ja teine kolmandale-neljandale kohale mängima. See see final four’i võlu ja valu on. Võita on palju ja kaotada samuti palju.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles