Ema ja Jüri napsasid galal õige magusad palad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Mälberg – ema filmis “Ema”.
Tiina Mälberg – ema filmis “Ema”. Foto: Kaader filmist

Esimesel Eesti tele- ja filmiauhindade jagamisel pärjati filmivaldkonnas parima naisnäitleja auhinnaga Tiina Mälberg rolli eest mängufilmis “Ema”. Parimaks tele-meesnäitlejaks hinnati Argo Aadli.

Tiina Mälberg ütles, et on eesti parimaks naisfilminäitlejaks valimisest väga liigutatud. Tema sõnul oli tore ja tähelepanuväärne, et tunnustus tuli filmi valdkonnast. “See tähendab mulle suurt au ja tunnustust kõige selle eest, mida 25 aastaga professionaalse näitleja teel teinud olen. See oli mu senise näitlejaelu tipphetk – kunagi varem pole ma niikaugele jõudnud,” lausus näitlejanna.

Parima naisfilminäitleja meelest on väga uhke olla tunnustatud Eesti filmiajaloo esimesel EFTA-l, mis sättis kriteeriumid ja lati paika kõigile järgmistele. Konkurentsi parima naisfilminäitleja auhinnale nomineeritud Mirtel Pohla ja Janika Arumiga pidas Tiina Mälberg tasavägiseks. “Šansid olid väga võrdsed. Nad mõlemad on palju head tööd teinud,” rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles