Politseimuuseumil on uus buss

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus buss.
Uus buss. Foto: SA Virumaa Muuseumid

Koostöös politsei-ja piirivalveametiga sai Eesti Politseimuuseum endale uue väljasõitude bussi, mis alustab juba tänasest sõitu Viljandimaale ja Jõgevamaale.

Tänasest sõidab Eestimaa teedel politseimuuseumi uus buss Nissan Primastar, mis oli varasemalt kasutusel politsei-ja piirivalveametis. 
 
“Koostöö politsei- ja piirivalveametiga on olnud viljakas, tänu nendele on meil võimalik jõuda veel rohkematesse lasteaedadesse ja koolidesse,” sõnas Virumaa Muuseumide juhataja Ants Leemets.
Kui siiani kasutati autot järelhaagisega, et kõik eksponaadid kaasa mahuksid, siis nüüd on see mure lahendatud.
“Oleme uut bussi juba kaua oodanud, sest see hõlbustab meie igapäevatööd oluliselt,” lisas politseimuuseumi juht Andrus Eesmaa.

Väljasõitudega tuuakse noortele muuseum veelgi lähemale ning tehakse ennetustööd. Sel aastal on käidud juba Tartumaal, Harjumaal, Võrumaal, Valgamaal, Raplamaal ja paljudes muudes kohtades. Politseimuuseum tuleb välja ennetusteemaliste programmidega ka suurüritustele, lastelaagritesse kui firmapidudele.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles