Kaitseliit ei vabasta kohtus karistada saanud töötajat ametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaitseliit ei näe põhjust auto purjuspäi juhtimise eest karistada saanud Eero Teppi ametist vabastada, sest Tepp ei ole tegevväelane, vaid Kaitseliidus töötav tsivilist.

Kaitseliidu pressiesindaja ütles, et Eero Tepp töötab Kaitseliidu peastaabi operatiiv- ja planeerimisosakonnas töölepingulise spetsialistina. See tähendab, et tegu pole Kaitseliidus ohvitseri ametikohal töötava tegevväelase, vaid tsivilistist töötajaga. “Tepi lepinguline suhe Kaitseliiduga ei näe ette piiranguid kohtuliku karistatuse suhtes,” lisas pressiesindaja.

Möödunud nädalal karistas Viru maakohus purjuspäi avarii teinud ja sündmuskohalt põgenenud endist pioneeripataljoni ülemat, praegust Kaitseliidu töötajat Eero Teppi tingimisi vangistusega. Kohus mõistis Tepile aastase tingimisi vangistuse ja vähendas siis karistust kolmandiku võrra. Lõplikuks karistuseks jäi kaheksakuuline tingimisi vangistus. Lisakaristusena võeti Tepilt kaheksaks kuuks mootorsõiduki juhtimise õigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles