Siil äratab unised koolilapsed

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Silver Ero, Kristi Viita, Reio Opromei ja Kristjan Pärnamäe veavad Kadrina kooliraadio elu. Pildilt puudub Karl Josep Nukk.
Vasakult: Silver Ero, Kristi Viita, Reio Opromei ja Kristjan Pärnamäe veavad Kadrina kooliraadio elu. Pildilt puudub Karl Josep Nukk. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Kadrina kooli õpilased hommikul kooli jõuavad, ei pea nad suigutavas vaikuses tukkuma või skaiplussilikku loba kuulama, neil on oma Siil FM.

Kadrina keskkoolis tegutses kooliraadio umbkaudu kaheksa aastat tagasi. Siis jäi see aga soiku, nagu paljude ettevõtmistega kipub juhtuma: küll kadusid eestvedajad, küll vananes tehnika. Mullu sügisel tuli kooli õpilas­esinduse liikmetel aga idee kooliraadiole taas hing sisse puhuda.

Kooliraadio meeskond, õpilasesinduse liikmed Kristjan Pärnamäe, Kristi Viita, Karl Josep Nukk ning Silver Ero leidsid, et ühes õiges koolis võiks kooliraadio siiski olla. Kristjan rääkis, et alguses proovisid nad Karl Josepiga kahekesi asja vedada, kuid nii läks keeruliseks ja tehnika vedas ka alt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles