Tapale tekib uusi söögikohti, suvel avatakse ka restoran

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa Konsumis avas veebruaris Eesti päritolu ameeriklane Eric Leif Vanderer toidubaari, kus pakutakse veiselihaburgereid ja muid veiseliharoogi, samuti näiteks kodusest kartulist friikartuleid.
Tapa Konsumis avas veebruaris Eesti päritolu ameeriklane Eric Leif Vanderer toidubaari, kus pakutakse veiselihaburgereid ja muid veiseliharoogi, samuti näiteks kodusest kartulist friikartuleid. Foto: Meelis Meilbaum

Tapal Ülesõidu tänaval endise Moonclubi ruumides avatakse suvel restoran, kus hakatakse pakkuma ka meelelahutust. Samuti kavandab Tapale uut söögikohta Rakveres Rohuaia kohvikut pidav osaühing Traus-Rak.

Tapale restorani kavandava ettevõtte, osaühingu Messhall esindaja Rene Toomse rääkis, et restoran tuleb avara köögiga, kuhu on plaanis palgata tipptasemel kokad, ja menüüs hakkab olema väga laialdane valik toite.

Kuid restoran pole üksnes toitlustusasutus, vaid koht, kus kultuurselt vaba aega veeta. “Meil on palju pinda, mis mahutab ka suuremaid seltskondi. Samuti tuleb piljardi mängimise võimalus, võimalik on korraldada seltskondlikke mänge,” rääkis Rene Toomse. Ta lisas, et saab ka esinejaid kutsuda, sest lavakoht on täiesti olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles