Siret Kotka peab pulmad Mäetaguse mõisas (2)

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triigi külast pärit riigikogu liige Siret Kotka, keda seni teati Edgar Savisaare ühe andunuima toetajana, abiellub parteikaaslase Martin Repinskiga.
Triigi külast pärit riigikogu liige Siret Kotka, keda seni teati Edgar Savisaare ühe andunuima toetajana, abiellub parteikaaslase Martin Repinskiga. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Virumaalt parlamenti valitud riigikogu liige Siret Kotka abiellub samuti riigikokku kuuluva parteikaaslase Martin Repinskiga aprilli lõpus Mäetaguse mõisas. Laulatus toimub enne seda Narva õigeusu kirikus. Peole on kutsutud noorpaari sugulased ja lähemad tuttavad.

Triigi külast pärit Siret Kotka võttis vahepeal põllumajandusministriks kerkinud Konju mõisa farmeri Martin Repinski abieluettepaneku vastu paari kuu eest.

Siret Kotka ja Martin Repinski pole oma suhtest kunagi suuremat saladust teinud. Koos on käidud nii maavanemate kui ka presidendi vastuvõtul, samuti aetud ühiselt maaelu asja. Läinud aasta naistepäeval kinkis Martin Repinski Siret Kotkale Toompea lossis 100 punast roosiõit.

Kui Siret Kotka sai läinud suvel 30, kirjutas Martin Repinski sotsiaalmeedias: “On raske leida inimest, kes oleks sama tegus, abivalmis, positiivse mõtlemisega ja energiaga, siiras ning elu ja inimesi armastav. Lisaks sellele, ta on väga ilus neiu ning suurepärane perenaine. Väga palju on tehtud ning 1000 korda rohkem ootab ees. Palju õnne, kallis Siret!”

Seni ajakirjanduses Hundisilma perenaiseks tituleeritud Siret Kotka ütles Virumaa Teatajale, et Martin Repinskiga hakkas ta tihedamalt suhtlema siis, kui nad said riigikogu liikmeteks ehk ligi kaks aastat tagasi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles