Kultuuripärl, keda võluvad lihtsad asjad

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Kroon armastab oma tööd lasteaiaõpetajana. Emakeelepäeval rääkis ta mudilastega selle päeva tähendusest ning muidugi vaadati koos ka raamatuid.
Kairi Kroon armastab oma tööd lasteaiaõpetajana. Emakeelepäeval rääkis ta mudilastega selle päeva tähendusest ning muidugi vaadati koos ka raamatuid. Foto: Meelis Meilbaum

Aasta alguses Lääne-Virumaa “Kultuuripärli” preemia vääriliseks tunnistatud Kairi Kroon on mitmekülgne inimene: ta kirjutab luuletusi ja laulusõnu, armastab looduses käia ning muu hulgas looduse ilu fotodele jäädvustada.

Kairi Kroon on üks Tapa valla muusikapäevade korraldajatest ning aitab kaasa ka paljude teiste ettevõtmiste õnnestumisele, näiteks lastekaitse ühingu tegemistes kaasa lüües. Eluaegne Tapa elanik laulab ka segakooris Leetar ja on ühtlasi koorivanem. Ning seda kõike lisaks lasteaiaõpetaja tööle.

““Kultuuripärli” auhind tuli mulle täieliku üllatusena,” meenutas Kairi Kroon, lisades, et see oli uskumatu, isegi väike šokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles