Vastukaja: mälulüngad seebiseriaali moodi

, Rägavere valla maa- ja arengukomisjoni liige, Rägavere vallavalitsuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulvi hooldekodu on muutunud valla piire ületanud tüliõunaks.
Ulvi hooldekodu on muutunud valla piire ületanud tüliõunaks. Foto: Meelis Meilbaum

Seebiseriaalides on tihti seiku, et mõni tegelane langeb mälukaotusse ega suuda enam arugi saada, kus on ja mida teeb. Rägavere valla poliitmaastik meenutab elu ühes Ladina-Ameerika seebikas.

18. märtsil ilmunud artiklis väidab volikogu esimees Arnu Lippasaar, et eelarve kohta pole tehtud ühtegi muudatusettepanekut ja Ulvi hooldekodu müüki pole vaidlustatud ning üleüldse olevat kogu hooldekodu müügi teema väljamõeldis. See on nüüd küll koht, kus Arnu kas valetab või on tegu tõesti mälulünkadega, mis kuuluvad juba meditsiini valdkonda.

Nimelt märkis Rägavere valla maa- ja arengukomisjon juba 2016. aasta 2. detsembril, et eelarvestrateegias planeeritud Ulvi hooldekodu müük ei ole otstarbekas. Samuti tegi maa- ja arengukomisjon ning tegin ka mina vallakodanikuna eelarve lugemise eel muudatusettepanekuid. Seda eelkõige selleks, et oleks piisavalt aega probleeme lahata. Kas tõesti lähevad meie vallamajast dokumendid kaotsi, enne kui need jõuavad volikogu esimeheni, või ei vaevu volikogu esimees üleüldse lugema volikogu komisjoni arvamust?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles