Peapööritus edusammudest

Virko Sirkel
, Käsmu lahe kalur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virko Sirkel.
Virko Sirkel. Foto: Marianne Loorents

Vihula otsustajad on kavatsenud edasi minna Käsmu (suur)sadama detailplaneeringuga. Avalik väljapanek kestab 5. aprillini ning avalik arutelu toimub 10. aprillil algusega kell 18 Võsu rannaklubi saalis.

Kutsutud ja seatud on iseenese tarkusest öelnud oma sõna, et nemad teavad, mida on sinule vaja ja mis sind õnnelikuks teeb, ning avaldavad pahameelega segatud imestust, kui sa sellega nõus ei ole.

Variseridest kirjatundjate ja nende ustavate jüngrite ühiste jõupingutuste tulemusel on inimeste omavahelised suhted lootusetult rikutud. See on nagu tegevusjuhend muistse väejuhi strateegiaõpikust: külva inimestesse umbusku ja vaenu ning sa võidad lahingu. Nii nagu partei ja valitsus, suudavad ka kohalikud silmakirjateenrid nende ustavate järgijatena ehitada usaldamatuse ja vaenu müüri inimeste vahele. Järjekordse kivi sellesse müüri suutsid lisada ustavad järgijad vahetult enne meie riigi sünnipäeva – Käsmu bussijaama kõrval kasvanud kähar kuusk on maha saetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles