Tennisetuur lõppes paarismängudega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere Tenniseklubi eestvõttel kaheksandat korda peetud sisetennise heategevusliku võistlussarja Tennisetuur, mille üheks eesmärgiks on Rakvere noorte tenniseõppe ja võistlusvõimaluste toetamine, lõpetasid paarismängijad.

Nii nagu meeste üksikmängus, olid ka Aqva spordikeskuses peetud paarismängudes kaasa löömas Ida-Virumaa tennisistid, kellest hõivas poodiumi kõrgeima koha Narva duo Andrei Ivankin – Anton Põldsaar. Külalised võitsid finaalis ülekaalukalt tulemusega 6:1, 6:0 Rakvere paari Urmas Traus – Veiko Vassiljev. Kolmanda koha mängus oli duo Toomas Põld – Janno Vilberg sama kindlalt seisuga 6:1, 6:1 üle paarist Peep Priisalu – Margus Martin.

Segapaarismängus olid võidukad koos mänginud Indrek Krigul ja Kärt Koppel, kes alistasid pingelises kohtumises paari Urmas Traus – Gerli Traus seisuga 4:6, 6:3, 10:5. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles