Juhtida tuleb süsteemselt

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töökeskkonna parima praktika auhinna pälvis ka AS Jeld-Wen Eesti, kus kaasati kõik töötajad tegema ettepanekuid töökeskkonna paremaks muutmisel.
Töökeskkonna parima praktika auhinna pälvis ka AS Jeld-Wen Eesti, kus kaasati kõik töötajad tegema ettepanekuid töökeskkonna paremaks muutmisel. Foto: Meelis Meilbaum

JELD-WEN Eesti personalijuht Karin Rändla tunnistas, et mõne aja eest ettevõttesse tööle tulles seisis ta silmitsi suure segadusega. “Ma ei pidanud alustama nullist, vaid miinusest,” lausus Rändla.

Karin Rändla tõdes maavalitsuse ja Europe Directi teabekeskuse korraldatud lõunaseminaril, et JELD-WEN-i maine on üpris kehv. “Mainet rikkuda on imelihtne, selle taastamine võtab aega ja meil on veel väga pikk tee minna,” ütles ta.

Rändla rääkis, et JELD-WEN on väga suure tööjõu voolavuse ning kõrge haigusprotsendiga ettevõte. “Lõime süsteemi juhtimisvõimekuse suurendamiseks, mis peaks neid probleeme vähendama,” kõneles ettevõtte personalijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles