Fotod: Haljala lähistel hukkus liiklusõnnetuses kaks meest (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Virumaal Tallinna-Narva maanteel Haljala lähistel juhtus täna õhtul veidi enne kella seitset raske liiklusõnnetus, kus veoki ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus kaks meest.

Teade liiklusõnnetuse kohta saabus kell 18.51, ütles Ida prefektuuri pressiesindaja Viktoria Korpan. Õnnetus juhtus Tallinna-Narva maantee 87. kilomeetril Haljala lähedal, kus Tallinna poolt sõitnud veoauto Volvo põrkas kokku Narva poolt tulnud sõiduautoga.

Veoauto ja sõiduauto kokkupõrke tagajärjel hukkusid sündmuskohal sõiduautos viibinud mehed – autojuht ja reisija.

Veoautojuht, 60-aastane mees oli kaine ja ta pääses raskemate vigastusteta. Teisi inimesi liiklusõnnetuse ajal sõidukites ei olnud.

Õnnetuse sündmuspaigas oli teekate märg, kuid temperatuur plusspoolel.

«Tegemist on väga traagilise juhtumiga. Uurimisgrupp teeb tööd, et välja selgitada põhjuseid, mis võisid viia nii ränkade tagajärgedega liiklusõnnetuseni,» ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo.

Liiklusõnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud menetlust, mida juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

«Mis tänase liiklusõnnetuse põhjustas, selgitab välja menetlus. Tahan aga kõigile liiklejatele panna südamele, varakevadel on ilmastikuolud ja teekatte seis väga muutlikud. Suurtel kiirustel, eriti pimedal ajal ja muutlike ilmaoludega liigeldes palume kõigil liiklejatel olla eriti tähelepanelikud,» sõnas Jaggo.

Kohal oli mitu kiirabibrigaadi, politsei ja päästjad. Narva poolt tulijatele oli ümbersõit korraldatud läbi Haljala.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles