Vabatahtlikud otsivad Väike-Maarja lähistel kadunud meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval kella 16 ajal lahkus oma kodust Müüriku külas 84-aastane Valentin, keda kohalikud kutsuvad Jaaniks. Mees pole koju tagasi jõudnud.

Aktiivsed maastikuotsingud käivad Väike-Maarja vallas Müüriku piirkonnas. Vabatahtlikke lisandub kogu aeg. Hiljuti liitus rühm otsijaid Tartust.

Lisaks sugulastele on kaasatud Väike-Maarja päästekooli kadetid ja politseinikud koos politseikoeraga. Oma jõududega on väljas ka Väike-Maarja vallavalitsuse töötajad koos vallavanem Indrek Keskülaga.

Valentini lähedaste sõnul lahkus mees kella 16 paiku teadmata suunas ja seda on ka varem juhtunud. Kui Valentin aga mõne aja pärast ei naasnud, hakkasid lähedased teda otsima. Politsei sai teate mehe kadumisest sama päeva õhtul kella 22.30 paiku ja käivitas seejärel kohe otsingud.

Valentin on ligikaudu 180 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Lahkudes kandis ta beeži põlvedeni ulatuvat mantlit, tumedaid pükse ja musti kummikuid. Peas oli tal musta värvi nokkmüts. Oma tervisliku seisundi tõttu ei pruugi Valentin ümbrust adekvaatselt tajuda. Tema viimane teadaolev liikumissuund oli Müüriku külast Väike-Maarja poole.

SA Kadunud Operatiivne Otsingugrupp OPEROG on alustanud mehe otsinguid, appi on oodatud kõik vabatahtlikud.

Otsingute staabiks on Müüriku küla keskel seisev musta värvi Volkswagen Golf, mille klaasil kiri "Jaani otsing".

Kohapeal on kontaktisik OPEROG-i Järvamaa koordinaator Kristlin, kellega saab ühendust võtta telefoninumbril 5198 5294.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles