Rakvere kohtumajas jätkub täna pisarate protsess

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna jätkub Rakvere kohtumajas protsess Allani üle, kelle põhjustatud avariis 2014. aasta 1. jaanuaril hukkus kaasreisija.
Täna jätkub Rakvere kohtumajas protsess Allani üle, kelle põhjustatud avariis 2014. aasta 1. jaanuaril hukkus kaasreisija. Foto: Marianne Loorents

2014. aasta 1. jaanuaril hukkus Allani tekitatud avariis Getter, kes oleks täna saanud kahekümne üheksa aastaseks.

Süüdistuse järgi sõitis Allan tolle aastavahetuse varahommikul sõiduautoga Mercedes Tartu tänaval paremkurvis teelt välja vastu puud. Piira poolt tulnud sõiduk kaotas juhitavuse pärast seda, kui oli ületanud künka, mis on sadakond meetrit enne Lilleoru ja Tartu tänava ristmikku. Süüdistuse järgi oli Allan avarii hetkel alkoholijoobes, sõiduki kiirus vähemalt 80 kilomeetrit tunnis. Selles kohas on lubatud suurim sõidukiirus 50 kilomeetrit tunnis.

Lisaks matusekuludele soovib Getteri ema Allanilt välja mõista ka mittevaralise kahju. Seda eeskätt Getteri pojale, kes väga varakult emast ilma jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles