Naise tee äärde abitult lamama jätnud bussijuht sai kinga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev buss kuulub küll ettevõttele M.K.Reis-X, kuid konkreetsel bussil ei pruugi juhtumiga seotust olla.
Pildil olev buss kuulub küll ettevõttele M.K.Reis-X, kuid konkreetsel bussil ei pruugi juhtumiga seotust olla. Foto: Internet

Läinud reedel jättis Kiviõlist Rakvere lihakombinaati töölisi vedanud ettevõtte M.K.Reis-X bussijuht hätta palavuses end halvasti tundnud reisija.

Selle nädala alguses lõpetas bussifirma südametu juhiga töösuhte.

Üks Rakvere lihakombinaadi tööline kirjeldas sotsiaalmeedias šokeerivat olukorda, kuidas reede varahommikul veidi peale viit hakkas Sonda ja Uljaste vahelisel metsatee lõigul üleköetud bussis paha keskealisel naisterahval. Ta palus bussijuhil buss kinni pidada, kuid tulutult.

“Hetk hiljem hõikas üks meeshääl: "Peata buss, inimene on põrandal!", alles siis peatati buss. Mingit abi juht inimesele ei osutanud, kaasreisijad talutasid ta välja, küsiti ainult, kas kiirabi kutsuda. Halvas seisus naine lubas seda ise teha, sellises seisus ei suutnud ta aga oma võimeid enam advekaatselt hinnata,” kirjeldas pealtnägija.

Seejärel sõitis bussijuht edasi, jättes abi vajava naise varahommikusel tunnil metsa vahele  looduse ja tevisehäire meelevalda.

Pealtnägija sõnul tuli samal ajal tagant sama firma teine buss, mis veab töölisi samuti Rakveres asuvasse JELD-WEN-i. “Nähes ees seisvat bussi, oli bussijuht hoo maha võtnud ja soovis abi anda, nähes aga esimese bussi lahkumist, sõitis ka tema edasi, kuid märkas õnneks tee ääres lamavat naist. Buss peatati kinni, kutsuti kiirabi ja oodati ära meedikud, kellele abi vajaja üle anti,” kirjeldas tööline.

Lihakombinaadis räägitakse ka sellest, kuidas samasse bussi on oksendatud, sest palavas salongis hakkas noormeestel paha.

Bussifirmast M.K.Reis-X vastati lakooniliselt, et praeguseks on lõpetatud selle bussijuhiga tööleping, ning juhtumit ei soovitud rohkem kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles