Kadunud Valentini otsimise õnneliku lõpuga lugu

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhiliseks otsingumaastikuks olid mudased põllud ja lepavõsa. Liikudes pidi jälgima, et ei rikuks olemasolevaid jälgi, mis kadunu leidmiseni võiks viia.
Põhiliseks otsingumaastikuks olid mudased põllud ja lepavõsa. Liikudes pidi jälgima, et ei rikuks olemasolevaid jälgi, mis kadunu leidmiseni võiks viia. Foto: Marianne Loorents

Teisipäeva pärastlõunal lahkus oma kodust Müüriku külas eakas mees Valentin. Sugulaste sõnul oli Valentin varemgi jalutamas käinud, aga kui mees ööseks koju polnud tulnud, asuti teda varahommikul otsima.

Operatiivse otsingugrupi OPEROG liikmed alustasid aktiivsete maastikuotsingutega eile varahommikul. Arvestades ilmaolusid, oli otsinguga kiire, sest inimese tervise ja elu küsimuses loeb iga minut.

Müüriku küla asub Väike-Maarja külje all, kui Simuna poole sõita. Külasse jääb ilusaid talukohti ja Müüriku krossirada. Põhilise osa moodustuvad aga põllud, metsad ja pajuvõsa, mis kohati läbimatuks tihnikuks on kasvanud. Põllud on praegusel aastaajal siin-seal põhjatud, jalg vajub pahkluuni mudasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles