Juhtkiri: kevadväsimuseta kevad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Astronoomiline kevad on alanud ja tema palet oleme näinud nii porist kui ka esimestest lumikellukestest ja kõlavamast linnulaulust. Kui sekka on sattunud ka paar päikselisemat päeva, siis on need kostitanud meid lisaenergiaga, et teha pikemaid jalutuskäike ja naeratada vastutulijatele.

Pärast pimedat talve räägitakse palju kevadväsimusest – ühed noogutavad jutule kaasa, teised kergitavad kulme. Need, kes kevadväsimust ei tunne, soovitavad sellest vaevatutel vaadata üle oma menüü, veeta rohkem aega sõpradega ning tegutseda värskes õhus.

Kevaditi tekib suurem isu puuviljade ja rohelise kraami järele – eks organism teab, mida on vaja, kui osata teda kuulata. Kui võilillelehti pole esialgu veel võtta, siis isegi kortermaja aknalaual saab edukalt kasvatada kiiresti võrsuvat ja kevadise maitsega salatikressi ja idandada seemneid, kes aga maal elab, on suisa heas seisus, sest ka vahtramahl turgutab kenasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles