Menukid teaduslikus kastmes

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna ülikooli kirjastuse peatoimetaja Rebekka Lotman tõdes, et teaduskirjandus pakkus rahvale huvi ning Rakverre võinuks ­rohkemgi raamatuid ühes võtta.
Tallinna ülikooli kirjastuse peatoimetaja Rebekka Lotman tõdes, et teaduskirjandus pakkus rahvale huvi ning Rakverre võinuks ­rohkemgi raamatuid ühes võtta. Foto: Meelis Meilbaum

Kuidas väe(s)tada mõistust? Tarkade ja haaravate teostega. “Kõndimise filosoofiasse” või “Kultuursesse inimesse” süvenedes hajub pelgus teaduslikkuse ees.

Raamatuid, mis avardavad silmapiiri ning löövad vaimu virgeks, tutvustas Rakveres akadeemiliste märtsipäevade puhul Tallinna ülikooli kirjastus. Tallinna ülikooli Rakvere kolledži soovil kohale toodud väljaannete esinduslik valik lõi teadmishimuliste silmad särama.

Kes jõudis õigel ajal jaole, võis juba kolmapäeva õhtul end raamatuga diivanil kerra tõmmata, teaduslikust naudingust nurru lüüa ja tunda, kuidas maailmapilt avardub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles