EVR Cargo: leke tekkis rongi liikumise ajal

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EVR Cargo teostas vedu kliendi poolt renditud vagunitega, mille omanik ega rendile andja EVR Cargo ise ei ole. EVR Cargo tegi veeremile enne vedu kõik ettenähtud kontrolliprotseduurid, ega tuvastanud leket ega ka muid kõrvalekaldeid. EVR Cargo peab ohutust raudteel äärmiselt tähtsaks ning on juhtunud intsidendi ja selle tagajärgede osas murelik. 

EVR Cargo teeb kõik, et aidata välja selgitada juhtunu asjaolusid. Täpsed andmed lekkinud kemikaali koguse kohta selguvad pärast kauba mahalaadimist.

EVR Cargo teeb alati rongi koosseisule välise ülevaatuse, mille käigus kontrollib visuaalselt vagunite tehnilist korrasolekut, sh seda, et kaup ei leki, luugid, ventiilid on kinni ja tolli plomm on kohal. Sellekohased allkirjad kontrolli teostamise kohta on veose üleandmise-vastuvõtmisaktil. Lisaks teeb EVR Cargo peale rongi formeerimist piduriproovi, mille kohta on samuti vormistatud dokumendid. Kõik eelkirjeldatud protseduurid tehti ka kõnealuse veeremi puhul ning rongi väljasaatmisel mingeid kõrvalekaldeid ei tuvastatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles