Moodustati uus reformierakonna Viru-Nigula valla piirkondlik organisatsioon

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Aron.
Allar Aron. Foto: Teet Suur

Esmaspäeval kogunesid reformierakonna Kunda linna ja Viru-Nigula valla piirkonna liikmed, et moodustada uus reformierakonna Viru-Nigula valla piirkond. Tekkinud piirkonna esimeheks valiti Allar Aron.

Tänavu muutub haldusjaotus ning Kunda linnast, Viru-Nigula vallast ja Aseri vallast moodustub uus omavalitsus Viru-Nigula vald. Seetõttu otsustasid reformierakonna Kunda ja Viru-Nigula piirkonna liikmed moodustada uue Viru-Nigula valla piirkondliku organisatsiooni, mis hõlmab tekkiva omavalitsuse haldusterritooriumi.

Ühinenud piirkonnal on kolmeliikmeline juhatus. Lisaks piirkonna juhile Allar Aronile osutusid Viru-Nigula valla juhatusse valituks Elju Rästa ja Karmen Kraut. Piirkonna esindajaks maakonnaorganisatsiooni juhatuses valiti Allar Aron.

Moodustatud Viru-Nigula valla piirkonna juhi Allar Aroni sõnul on eesmärgiks saavutada 2017. aasta kohalikel valimistel väga hea tulemus. Ühinemisel tekkiva Viru-Nigula valla reformierakonna piirkonnaorganisatsioonis on 76 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles