Kadrina Soojuse müük päästab kired valla

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Kadrina Soojus.
AS Kadrina Soojus. Foto: Meelis Meilbaum

Kadrina sooja- ja veemajandus on siiani kuulunud vallale, ka kõik sellega seonduvad investeeringud on olnud valla kanda. Nüüd on vallavalitsus lagedale tulnud plaaniga AS Kadrina Soojus erakätesse müüa, see mõte tekitab aga vastakaid tundeid.

Kolmapäeval kogunesid Kadrina vallavolikogu liikmed ning teemast huvitatud Ama külas Lille talus, kus Kadrina Soojuse müük esimese päevakorrapunktina arutusele võeti. Kadrina vallavanema Erich Petrovitsi sõnul on teema praegu arutlusjärgus, vajaduse selle tõstatamiseks tingis aga asjaolu, et AS-i Kadrina Soojus investeeringute mahu juures oleks mõistlik nende parimaks läbiviimiseks leida investor väljastpoolt.

Ettevõtte praegust majanduslikku olukorda ja perspektiive analüüsinud energeetika- ja ärikonsultant Aarne Leisalu rääkis, et müügi puhul tuleb vallal teha suurt eeltööd ning jälgida, et arendaja suudaks jätkata teenuse pakkumist, kuid sellega ei kaasneks olulist hinnatõusu tarbijale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles