Puhusid sotsiaaltöised kevadtuuled

, Lääne-Viru rakenduskõrgkooli õppejõud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergonoomika töötoas õppisid tudengid lektor Ina Viksnina juhendamisel kasutama ergonoomilisi abivahendeid.
Ergonoomika töötoas õppisid tudengid lektor Ina Viksnina juhendamisel kasutama ergonoomilisi abivahendeid. Foto: Erakogu

13.–17. märtsini toimus Lääne-Viru rakenduskõrgkoolis (LVRKK) teine rahvusvaheline nädal, mille raames sai kuulata põnevaid loenguid ning osaleda sotsiaalvaldkonna uudseid praktikaid tutvustavates õpitubades.

Lektoriteks olid õppejõud Läti, Leedu, Soome ja Hollandi partnerkõrgkoolidest. Töötubades osalesid LVRKK sotsiaaltöö ning teiste erialade tudengid, samuti partnerkõrgkoolide üliõpilased ja valdkonna spetsialistid maakonnast. Ühtlasi tähistati rahvusvahelise nädalaga Lääne-Virumaal sotsiaaltöö eriala õpetamise 25. aastapäeva.

Esimest korda osalesid rahvusvahelisel nädalal Ted Willemsen ja Johan Brokken, Hollandi Stendeni kõrgkooli treenerid, kelle töötubade sari “Active learning as a creative method” pälvis üliõpilastelt suurt tähelepanu ja sai positiivset tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles