Aqva juht hakkas lastekirjanikuks (1)

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähistamist väärivad kauaoodatud raamatud on kohal. Rõõmus autor Pamela Maran kiitis Roman Kusmad, kes laadis trükilõhnalised teosed autolt maha.
Tähistamist väärivad kauaoodatud raamatud on kohal. Rõõmus autor Pamela Maran kiitis Roman Kusmad, kes laadis trükilõhnalised teosed autolt maha. Foto: Meelis Meilbaum

Pamela Marani ja Roman Kusma tandemilt, kelle viimatine raamat oli suhkruvabadest maiustest, on nüüd ilmunud magusam hõrgutis. Lasteraamat rumalast lambast, kes ühel ööl armub ... taevatähte.

Esimene lugu lamba-sarjas “Soe süda” on "Särav täht ja luuleline lammas”, millega pööratakse tähelepanu lihtsatele asjadele: armastusele, austusele ja vaprusele.

Teose sünnilugu on seotud sarja järgmiste raamatutega. Ärimees Roman Kusma läks ühel päeval oma kirjastuspartneri Pamela Marani juurde ja küsis, mida too arvab sellest, et luua lasteraamat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles