Külaelanik pidas hiilivaid kaitseväelasi vargaks ja haaras relva

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varangul elav Härna märkas öösel kahtlast tuld ja mõtles, et kurikaelad üritavad uuesti veoautost kütust varastada.
Varangul elav Härna märkas öösel kahtlast tuld ja mõtles, et kurikaelad üritavad uuesti veoautost kütust varastada. Foto: Marianne Loorents

Eelmisel nädalal ööl vastu neljapäeva võttis üks Varangul elav majaperemees püstolisihikule kaitseväelased, sest inimesi ei teavitatud õigel ajal mundrikandjate õppusest.

Majaperenaine Härna rääkis, et tegi veel umbes pool tundi pärast südaööd tööd, kui kuulis, et kaks koera ei taha kuidagi haukumist lõpetada. Aknast välja vaadates märkas ta üle sõidutee tulukest vilkumas. Naine läks välja vaatama – ja siis polnud enam valgusallikat näha.

Et umbes nädal aega tagasi taheti üle tee seisvast veoautost kütust varastada, otsustas perenaine peremehe üles äratada. Mees käis korra väljas, kuid midagi kahtlast ei märganud. Et aga koerad haukusid edasi, pani Eimar jope selga, võttis relvakapist registreeritud püstoli ja läks asja lähemalt uurima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles