Teetööd lisavad mõned uued liikluspiirangud

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents

Taristuga seotud tööd toovad kaasa mõned uued liikluspiirangud,  millega maanteeamet soovitab sõidukijuhtidel sõiduaja planeerimisel arvestada.

Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel on seoses raudteel tehtavate remonttöödega neljapäeval kell 10.22 liiklusele suletud Moe raudteeülesõidukoht. Ümbersõit on korraldatud Tapa kaudu, teekond pikeneb 1,5 kilomeetrit.

Harju maakonnas Kuusalu tee esimesel kahel kilomeetril ning Jõelähtme-Kemba maanteel kilomeetritel 20,1–24,4 alustatakse teeehitustöödega. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang. Üks sõidusuund on suletud, liiklust korraldatakse fooride ja reguleerijatega. Ligikaudne ooteaeg on kuni 10 minutit. 

Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Aaviku külas tehakse piirdetöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang. 

Tartu maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Siniküla ja Kärevere sillal tehakse hooldustöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles