Justkui nõelasilmast tulnud NööP

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene mänguhommik NööPis, kus väikelapsed lelusid uudistasid. Kaadrist välja jäi kööginurk, kus emad samal ajal kohvi juua ja jutustada said.
Esimene mänguhommik NööPis, kus väikelapsed lelusid uudistasid. Kaadrist välja jäi kööginurk, kus emad samal ajal kohvi juua ja jutustada said. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Pika ja Tallinna tänava nurgal kunagises kalapoes on avanud uksed mängu- ja peostuudio NööP. Tegemist on justkui hiiglasuure elutoaga, mille ühes osas saavad jutustada vanemad ja teises mängida mudilased, ning kõikjal haarab silm õdusust loovaid detaile.

Nii nagu enamik mängutubasid, on ka NööP sündinud väikese lapsega kodus oleva ema soovist saada kokku teiste emadega ning luua lastele ning nende vanematele üks mõnus paik.

“Varem ei osanud sellest puudust tunda, aga väikese lapsega kodus olles sa tahad kuhugi minna – ilusasse hubasesse kodusesse paika. Rakveres on küll mängutubasid, aga sellist nagu NööP veel ei olnud,” räägib maikuus kaheaastaseks saava poja ema Elis Käsperson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles