Kunda jõumees pälvis kümnenda kuldmedali

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
sPORTKUNDA suruja Andrei Koplik on jõutõstmise alal teeninud juba 44 medalit. Täiskasvanute klassis on ta pälvinud kümme meistritiitlit.
sPORTKUNDA suruja Andrei Koplik on jõutõstmise alal teeninud juba 44 medalit. Täiskasvanute klassis on ta pälvinud kümme meistritiitlit. Foto: Meelis Meilbaum

Kui laupäeval oleks olnud tarvis Kundas autol rehvi vahetada, saanuks seda ka tungrauata teha. Spordihoones toimusid Eesti meistrivõistlused lamades surumises ning igat mõõtu jõumehi tegutses saalis 87.

Esialgsete tulemuste põhjal võitis sPORTKUNDA võistleja Andrei Koplik kehakaalus kuni 74 kg esikoha. ­Tema surus 185 kilogrammi.

“Tulemus jäi väga kaugele oodatust,” tunnistas Koplik. “Vahe eelmise aasta tulemusega oli 17 ja pool kilo. Sellega ma rahul ei ole. Aga teadsin, et tulemus selliseks jääb. Olen pidevalt tervisega kimpus olnud,” kõneles ­jõumees ja lisas, et praegu on põhi­eesmärk tervis korda saada ja mingit uut tulemust ta endale eesmärgiks ei sea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles