Maakonda tutvustavad õhulised tähed

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu on tähed vaid kavandina paberi peal. Päris käega katsutavaks saavad need mõne aja pärast koostöös Rakvere ametikooliga.
Esialgu on tähed vaid kavandina paberi peal. Päris käega katsutavaks saavad need mõne aja pärast koostöös Rakvere ametikooliga. Foto: eskiis

Südasuvel peetaval XII noorte laulu- ja tantsupeol tutvustavad ­Lääne-Virumaad peo tarbeks kujundatud õhulised ruumilised tähed.

Noorte laulu- ja tantsupidu leiab aset 30. juunist 2.juulini Tallinnas. Selle juhatab sisse traditsiooniline kuuekilomeetrine rongkäik. Et seda vaatavad telerist ning kohapeal tuhanded inimesed, on tarvis selleks, et oma kodumaakonna peolised üles leitaks, silma paista.

Kunstnik Teet Suur rääkis, et ettepanek maakonda tutvustavate sümbolite disainimiseks tuli talle Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) kultuuri­spetsialistilt Ello Odraksilt. “Nii kui millelegi jah ütled, tuleb ju lõpuni minna,” märkis Suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles